Телефон: +359 888 205 888

За нас

Борис Попов
Управител

През 1973г. завършил средно образование в Техникум по електротехника “Ломоносов” в гр. Горна Оряховица – специалност Автоматика и телемеханика. През 1980г. завършва Висшия машинно електротехнически инситут в гр. Варна, специалност Автоматизация на производството – профил Електронна техника. През периода 1980-1985г. работи като конструктор в отдел “Нестандартна електронна апаратура” в ЗЗУ Велико Търново. В периода 1985-1991г. завежда отдел “Научно технически прогрес” в Министерството на съобщенията филиал Велико Търново. През 1993 основава първия в България частен СОД “Делта-ком” ООД. От тогава до днес е собственик и управител на фирмата.

Телефон: +359 888 205 888
Петя Туртева
Зам.управител

През 1984г. завършва техникум по електротехника “А.С. Попов” в гр. Велико Търново със специалност Хидроакустика. През 1990г. се дипломира във Висшия машинно електротехнически институт Габрово специалност Електронна техника. От 1990г. до 1991г. работи в филиала на Централен Машиностроителен Институт Велико Търново. От 1993г. е съсобственик и зам. управител на “Делта-ком” ООД.Телефон: +359 888 856 733

Добре дошли!

“Делта-ком” ООД разполага с диспечерски пункт за охрана на обекти, с централен офис в град Велико Търново и офис в град Горна Оряховица. Това рязко повишава качеството на предлаганите услуги. Вашият обект не е просто идентификационен номер (както е при фирмите с национални диспечерски пунктове), а е разпознаваем като такъв от дежурните оператори и реагиращите автопатрули.

От услугите ни се възползват много частни и юридически лица, чиито домове, офиси, вили и търговски обекти се намират на територията на гр. Велико Търново, гр. Горна Оряховица и околностите.

За нас е важно нашите клиенти да са доволни, като им осигуряваме сигурност и спокойствие.

Охрана

Охрана на обекти с технически средства и автопатрулни екипи.

Охранителни системи

Проектиране, изграждане и поддръжка на охранителни системи.

Пожароизвестителни системи

Проектиране, изграждане и поддръжка на пожароизвестителни системи.

Видеонаблюдение

Проектиране, изграждане и поддръжка на видеонаблюдение.

Възползвайте се от нашите услуги.

Свържете се с нас